Bli en del av mässan

På den här sidan finner du all information om hur du anmäler ditt företag till mässan, hur du bokar montrar, anmäler intresse om att arrangera seminarier och föreläsningar, med mera. Välkommen med din anmälan eller din kontakt. Notera att komplett underlag kommer att finnas tillgängligt från årsskiftet. Från och med första januari kommer du också att kunna beställa ett tryckt mässmaterial.

Anmälan

Du anmäler ditt företag till mässan Soffor, Sängar, Renovering & Restaurering (SSRR) genom att kontakta oss direkt (se längst ner på den här sidan) eller genom att fylla i vårt anmälningsformulär. Notera att fram tills dess att vi skickar ut pressmeddelande om mässan är alla bokningar och anmälningar preliminära. För löpande information om aktuellt läge är du välkommen att kontakta oss. Anmälan kostar 1000 kr plus moms och ger ditt företag tillgång till monterbokningen samt möjligheten att anmäla seminarier och föreläsningar.

Seminarier och föreläsningar

Vi erbjuder tre olika alternativ för dig som vill presentera ditt företag eller din produkt lite närmare. Det handlar om Seminarium, Miniseminarium och Speaker’s Corner. Att arrangera ett seminarium kostar mellan 50 000-60 000 kr beroende på tidsrymd. Miniseminarium är alternativet för träffar med lite färre besökare (upp till 40 personer). Kostnaden är 10 000 kr. Speaker’s Corner arrangeras på den stora scenen och här kan du berätta fritt om en produkt, tjänst eller om ditt företag i 12 minuter. Pris: 3000 kr.

Boka monter

Tillsammans med Stockholmsmässan i Älvsjö har vi tagit fram tre förslag på montrar och utställningsområden. De går under namnen Basic, Medium, Premium och Expo. Här är lite kort om varje montertyp.

Basic: 6 kvm. plats för stolar och bord, alternativt pallstolar för stående. Pris: 3195 kr/kvm.
Medium: 12 kvm med två väggar i diagonala former. Perfekt för hörn. Med stolar och bord samt disk. Pris: 3295 kr/kvm.
Premium: 18 kvm med plats för upp till 12 sittande gäster samt diskar. Mjuk matta och inbjudande belysning. Pris: 3395 kr/kvm.
Expo: 12 kvm. Med en vägg i diagonal form. Plats för skärmar, bildvisning med mera. Mjuk matta. Många alternativ för belysning. Pris: 3295 kr/kvm.

Bokningsformulär

  Företagsnamn

  Kontaktperson

  Telefon

  Typ av monter

  Kontakt

  SSRR Mässan Ek. för.
  ℅ Möbeldesign i Sverige
  Kungsgatan 13C, 2 tr
  111 20 STOCKHOLM
  Tel. 08-59968483
  E-post: info@ssrr.se