Hur ser framtiden ut?

Nu är det dags att blicka framåt. SSRR-mässan 2014 var en stor succé, och det vill vi förstås göra om. Många hade en önskan om att mässan skulle hållas även 2015. Att det inte blev någon mässa i år var ett medvetet val från vår sida då vi inte tycker att ett år är tillräckligt mycket tid för att skapa en mässa ett bra innehåll (vi planerade i två år för förra mässan), men vi hade redan från början en önskan om att hålla mässan vartannat eller vart tredje år om det skulle visa sig att 2014 års mässa blev så bra som vi hoppades. Och det blev den ju!

SSRR 2017
Nu kan vi stolt meddela att det planeras för en SSRR-mässa år 2017. Något mer än så vill vi inte avslöja än, men om allt går som det ska lovar vi att vi kommer att bjuda på en minst lika fantastisk mässa som 2014. Det kommer dock att ske lite förändringar, men det är mest bakom kulisserna och det är inget som kommer att påverka varken besökare eller utställare nämnvärt. Ett annat bolag kommer att ta över ansvaret för mässan och det bolag som bildades inför mässan 2014 kommer att likvideras. Men det är som sagt inget som kommer att påverka själva mässans inriktning, innehåll eller utbud.

Tips, idéer, förslag?
Vi har mycket jobb framför oss nu. En likvidation av ett aktiebolag tar i regel mellan 7-8 månader att genomföra och vi har mycket att planera med det nya bolaget och den nya mässan. Vi tar självklart gärna emot tips eller önskemål på sådant som ni skulle vilja se på mässan, och vi vill gärna höra era åsikter om vad ni tyckte var bra respektive mindre bra på förra mässan. Både ris och ros är välkommet.

En sak som vi tar med oss från mässan 2014 är att matutbudet behöver vara större. Det blev långa köer, och det är aldrig roligt, så vi kommer definitivt att ha fler matalternativ på kommande mässa. Sådana saker är väldigt värdefullt för oss att höra, för det är ju trots allt för er besökare som vi anordnar mässan. Så har ni några tankar, idéer och förslag så är ni varmt välkomna att höra av er. Det går bra att maila till info@ssrr.se eller att kommentera direkt här i bloggen.

Vill du boka en monter?
Du som är intresserad av att vara med som utställare på SSRR 2017 är också varmt välkommen att redan nu höra av dig till oss och preliminärboka en monter. Kontakta oss så berättar vi mer! Du kan antingen maila till boka@ssrr.se eller använda dig av bokningsformuläret som du hittar på vår sajt (priserna på bokningssidan gäller ej). Glöm inte att skriva ditt namn och ditt telefonnummer så att vi kan kontakta dig.

Vill du vara volontär?
Vi tror och hoppas att SSRR-mässan 2017 kommer att bli fantastiskt bra, men vi behöver också er hjälp för att göra den så bra. Redan nu finns det möjlighet att anmäla sig som volontär på mässan. Maila oss på info@ssrr.se så berättar vi mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *