Soffor och sängar är inte allt

Soffor och sängar och allt sådan i all ära! Det är ju någonting som vi självklart brinner för. Men vi ska också erkänna att ett hem är mer än bara summan av de möbler som brukas i det. Det är så mycket mer än så. Ett hem som har en säng, en soffa, ett matbord och några stolar men knappt någonting mer, alltså bara de möbler som är nödvändiga för att kunna bo där, är inget riktigt hem. Det krävs mer än så för att man ska kunna leva och trivas i det! Det krävs en stil, små detaljer, någonting som säger att det är just DU (eller NI) som bor där. Kort sagt, det krävs en riktig inredning, en inredning som det finns lite tanke bakom.

Detaljerna är avgörande

Tänker en fin soffa som står där i vardagsrummet. Räcker det så, eller behövs det kanske någonting extra för att lyfta den? Om du tänker efter så inser du nog att det inte bara räcker med själva soffan för att vardagsrummet ska bli fint och inbjudande. Vad för detaljer som krävs varierar. Kanske ett litet runt soffbord? Eller en kandelaber? Möjligen en fin tavla att hänga över soffan? Det finns mängder med olika saker att välja mellan, för dig som vill ha en snygg inredning. Det bästa är att det egentligen inte finns någonting som är rätt eller fel. Det som ser hemskt och skrikigt ut för den ena är levande och färgglatt för den andra. Det som ser dödstråkigt ut får någon kan för en annan se elegant och stilfullt ut.

Experimentera!

För att komma fram till vilken inredningsstil som passar just dig så rekommenderar vi att du experimenterar lite. Det är svårt att på förhand avgöra vad för slags inredning man kommer att trivas med. Det är någonting som för de flesta växer fram efter hand, i och med att ens smak utvecklas och man mognar. Men för att det ska ske så krävs att man vågar prova på lite olika saker och inte enkelspårigt kör på ett enda spår hela tiden. Det kommer inte att leda till att ens smak utvecklas, eller ens att man kommer på vad det är man EGENTLIGEN tycker om. Kolla runt hos till exempel Chilli för att se om du hittar någonting spännande eller roligt där.

Heminredning.
Är det här din stil?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *