Utställare 2014

I skrivande stund är det ett 20-tal utställare som är helt klara för mässan. Ytterligare ett 20-tal aktörer planerar att delta som utställare under SSRR-dagarna. Här är lite kort om några av de främsta utställarna som är klara och som har anmält intresse om att boka våra största montrar.

Ale Snickeri
Ale Snickeri är familjeföretaget som i generation efter generation har varit nummer ett när det gäller finsnickeri och möbelkonst i Sverige. Till exempel är den omåttligt populära pallen Vigör en skapelse från Ale Snickeri.

Kreasjon
Kreasjon är ett företag som samlar skickliga unga designers under ett tak. Med bas i ett gammalt lokstall i Göteborg samlar Kreasjon totalt ett 20-tal nyskapande designmärken under sitt paraply för att på så sätt kunna hjälpa märkena att utvecklas och expandera.

Wilde form
Danska varumärket Wilde form är framför allt känt för sina kreationer inom glas och metall. Wilde form har länge varit ett av de mest åtråvärda märkena när det gäller exklusiv heminredning. Den främsta produkten att lanseras av Wilde form genom åren är förmodligen lampan Kajser.

Trademax
Skånska Trademax är ett väletablerat företag för näthandel av möbler. Trademax är framförallt kända för modern design och att alltid ligga i framkant gällande nya innovativa möbler och inredningsdetaljer.  I år kommer Trademax visa upp sin helt nya serie bäddsoffor med nya smarta funktionslösningar. Klicka här för att besöka Trademax hemsida.

Yhlén Restaurering
Yhlén Restaurering är experter på att förvandla dammiga och slitna gamla möbler till originalskick. Restauratörerna med ägaren Jens Yhlén i spetsen har bland annat restaurerat stora delar av interiören i Slottskyrkan i Stockholm.

Bollinger Design
Bollinger Design är varumärket bakom internationella storsuccéer som Boll, Bolli och Ling, tre designer av soffor som har blivit förärade de flesta pris som finns att vinna när det gäller möbeldesign. Bollinger är ett tyskt varumärke med starka kopplingar till den skandinaviska designen.

Lars Larsson Restauratörer
Företaget Lars Larsson Restauratörer är Stockholms främsta aktör inom restaurering av möbler, innerväggar, innertak och mattor. Med över 50 års erfarenhet av restaurering kan företaget garantera bästa möjliga resultat varje gång.

Tjeder Hotels
Tjeder Hotels är en svensk hotellkedja med hotell i framför allt Norrland. En specialitet för hotellet är att man alltid försöker inrymma sina hotell i anrika byggnader och att man också försöker bevara originalskicket, såväl vad gäller exteriören som interiören, på bästa möjliga sätt. Utifrån detta syfte är Tjeder Hotels en stor inköpare av restaureringstjänster.